Hamarosan itt a II. Szentesi Gyermekfesztivál
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2017/4/gyf.htm

A tavalyi hatalmas siker után újra közeledik a II. Szentesi Gyermekfesztivál időpontja! Újra együtt szórakozhat az egész család! Szentesen a gyermekek „Sziget Fesztiválja” kerül megrendezésre, Szentes legnépszerűbb turisztikai attrakciójában, a Kurca –part Kalandparkban!

A rendezvény időpontja 2017. május 27-28.

A Gyermekfesztivál ismét egy vidám, és érdekes programokkal teli rendezvényt jelent majd, amely a gyerekekről, és ami legalább olyan fontos, a családokról, a családoknak szól. Több színpadon, és sok kisebb helyszínen non-stop programok kedveskednek a legkisebbektől a nagy gyermekekig mindenkinek. A színpadokon bohócműsorok, bábelőadások, bűvészműsorok, gyermekkoncertek zajlanak majd mind a kettő napon. A színpadi produkciók mellett rendkívül hasznos programokkal tölthetik idejüket a részt vevők. Ezek között lesznek külön a gyermekek részére szóló interaktív programok, de lesznek a programok között olyanok is, amelyek már a családoknak szólnak, és közös aktivitást igényelnek a család minden tagjától.

A rendezvény azoknak a családoknak is nagyszerű és felejthetetlen emléket jelenthet majd, akik az idő szűke, vagy anyagi korlátaik miatt nem tudnak elutazni nyaralni. Ez egy szülő számára minden esetben nagy szívfájdalmat jelent, hiszen minden szülő álma, hogy gyermekét boldognak láthassa. Ezért gondos előkészületek után külön kedvezményes szálláslehetőséget biztosítunk majd a családok számára a kalandpark szomszédságában lévő Üdülőközpontban!

Természetesen a rendezvényen kiváló gasztronómiai szolgáltatás várja a látogatókat, de újszerűen tálalva, és a családokra gondolva pénztárcabarát módon.

A belépőjegyek és bérletek ára tartalmazza az összes műsor megtekintését, a lovaglást, sétakocsikázást, ugrálóvárazást, trambulinozást, óriás buborék készítést, arcfestést, kézműves programokat, elektromos quad és elektromos kisautó, Lovagi akadálypálya, a Kommandós kalandterep, Zombi vadászpálya, Boszorkány jósda, és gyermekmegőrző használatát is!

Minden belépőjegy mellé Tombolaszelvényt adunak ajándékba!

Belépők:
Felnőtt belépő: 1 000 Ft/nap
Gyermek belépő: 1 200 Ft/nap
Családi belépő (2 felnőtt és két gyermek) egy napra: 3 500 Ft

Bérletek:
Felnőtt bérlet: 1 800 Ft
Gyermek bérlet: 2 000 Ft
Családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek) a kettő napra: 6 000 Ft

A belépőjegyek és bérletek ára tartalmazza az összes műsor megtekintését, az interaktív lovagi táborban, „kommandós” kiképzőtáborban való részvételt, számháborút, „zombi” Nerf pálya használatot, ugrálóvár használatot, lovaglást, állatsimogatót, gyermekmegőrzőt, belépőjegyenként 1 tombolaszelvényt, stb.! A kalandpark már élményelemei, a rendezvény idejére rendkívüli kedvezményekkel vehetők majd igénybe!

Hozzászólások