Csak azért is Szentes …
Óriási buli a strandon!
http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2017/5/csak.htm

2017. június 18. vasárnap

Sajtótájékoztató keretében ismertették a 2017. június 18-án megrendezésre kerülő “Csak azért is Szentes…” rendezvény részleteit a Szentesi Sport és Üdülőközpontban.

Ezen a napon négy helyszínen rendeznek programokat a Dr. Rébeli-Szabó József Uszodában (wellness részleg, csúszda melletti zöld felület, 50-es külső medence és a Plázs, azaz a brűg mellett.

Az egész napos fürdőzést 13.00 órakor Lakatos Márk, az ország legnépszerűbb stylistjának kötetlen előadása szakítja meg először. 14 órától 17 óráig a wellness részlegben öt tagú stylist csapata ad majd stílustanácsokat a hölgyeknek és uraknak.

A csúszda melletti színpadon a 13 órai megnyitó után ovis fellépőket köszönthetünk, majd Szilver TSE bemutató, Zenével a Rákos gyermekekért koncert és a Pom-Pom zenekar várja az érdeklődőket.

Este fél 8-kor OVER3 és FIRST koncert várja az érdeklődőket, valamint Horváth Zoli zárja a napot.

De ezzel még nincs vége a programoknak, mert sportprogramok is várják a fürdőzőket. 13 órakor APA(NAGYAPA)-FIÚ barátságos vízilabda mérkőzés lesz a régi 50-esben. 16.00 órakor fotókiállítás megnyitója lesz, ahol a régi strandi fotókból nyílik majd kiállítás.

16 óra 30 perckor gála mérkőzés lesz a BEK csapat és a női csapatunk között.

Hozzászólások