„Rejtelmek, ha zengenek ….”
(Képmelléklettel)

Ezzel a címmel rendezte meg a Pedagógusok Szakszervezete Csongrád-, Békés-, Bács-Kiskun-, Jász-Nagykun-Szolnok megyei és szentesi szervezete (a helyi Művelődési Központtal közösen) az 20. Alkotó Pedagógusok régiós képzőművészeti tárlatát a Tokácsli Galériában.

A tárlaton április 1-én Szirbik Imre, Szentes polgármestere nyitotta meg. Egyebek mellette kiemelte, hogy milyen nagyszerű dolog az, hogy a pedagógusok a mindennapi „nagy hajtás” mellett saját kulturális ismereteik bővítésére is időt szánnak, és élnek kulturális hobbijuknak.

A szakmai zsűri a beérkezett pályamunkák közül válogatta ki azokat az alkotásokat, melyeket kiállítottak, valamint a legjobbaknak elismeréseket adtak át.

Díjat kapott: Ráfi Dénes – Alkotó Pedagógusok Emlékplakettje (Szentes), Szemerédi Endréné (Szentes), Garainé Szász Katalin (Szentes), Dávidné Gyarmati Zsuzsanna (Békés), Szenténé Kálvai Mária (Hódmezővásárhely), Mucsi Zoltán (Hódmezővásárhely), Gombos Ildikó (Békéscsaba) és Kréz Tibor (Makó)

A megnyitón gitáron közreműködött Gurdon Hanna.

A kiállítás (melyen többek között 10 szentesi pedagógus művei láthatók) április 29-ig tekinthető meg a Galéria nyitvatartási idejében (keddtől péntekig 9-13 és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig).

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1503649523039533

Hozzászólások