[facebook_video url =”https://www.facebook.com/szentesigyors/videos/1504775122926973/”]

Mustragála, KIMI díjak, kiváló hangulat
(Videóval, hangzó bejátszással és képmelléklettel)

A „Tükör” Szentes Irodalmi Drámai Tagozatának Alapítványa április elsején a Móricz Zsigmond Művelődési Házban tartotta meg a több mint egy évtizedes hagyományokra visszatekintő Mustragálát.

Mindenki nagy örömére az idei mustrán is megjelent Bácskai Mihályné, Erzsike néni, aki férjével együtt kezdeményezője a tagozat, majd a mustra elindításának. Sokan jöttek el a régi „drámais diákok” közül megnézni az utódok bemutatkozását.

A népes számú közönség előtt a Horváth Mihály Gimnázium 39 éves múlttal rendelkező irodalmi-drámai tagozatának kiváló mustrázói léptek színpadra és mutatták be produkcióikat.

Több egyéni és kamara produkciót választott ki a tagozat tanáraiból álló zsűri, melyeket méltán ajánlott a szélesebb nyilvánosságnak. eka, Hegyi Réka, Virág Zsombor, Anhela Merina Camacho, Papdi Daniel, Csongor Mari, Tari Stefi, Vaszkó Ágnes, Bajusz Anna, Maczky-Kő Bálint, Végh Boglárka, Buzás Ádám, Szabó Bertalan, Zana Bendegúz, Milosits Anna, Szabó Dávid, Pócsik Dániel, Kovács Lili.
= a 11.D osztályból: Zsingor Melinda, Lukács Eszter, Nagy Noel, Macsuka Patrik, Monzinger Gabriella, Kelemen Anna, Major Irma.

Továbbá a végzősök a Menedék című búcsúdarabjukat mutatták be.
Átadták a Keleti István Művészeti Iskola (KIMI) díjait is. Milyen szempontok alapján és kik kapták meg? – kattintson a linkre, Szurmik Zoltán tagozatvezető elmondja:
https://soundcloud.com/user-860612483/szurmik-zoltan

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1504797066258112

Hozzászólások