Jövönkért siker!

A csoda maga a gyermek! Itt nőnek fel mellettünk, s ha tanítjuk, vigyázzuk Őket a személyiségük kivirágzik! Ahogy Szegen a Szent-Györgyi Albert Agórában, ahol több száz gyermek és fiatal, közel negyven csoport versengett három napon keresztül a három napos, hagyományos XXVII. Országos Gyermek és Ifjúsági Néptáncfesztivál színpadán ragyogtak a szentesi Jövőnkért Néptáncegyüttes táncosai, bizonyították, hogy mindig érdemes hinni bennük, fáradozni értük!

Ehhez persze olyan kiváló pedagógus is kell, mint Bagi Ferenc néptáncpedagógus, aki autentikus koreográfiáival kápráztatta el a szakértő zsűrit! Az utánpótlás csoport akik a szentesi Koszta József Általános Iskola, Kiss Bálint Református Általános Iskola és a tiszaalpári gyerekekből alakult ezüst oklevelet, a “nagyok” arany oklevelet kaptak és felléptek a fesztivál gáláján a Szegedi Nemzeti Színházban is nagy sikert aratva.

A zsűri tagjai Dr. Felföldi László néprajzkutató, Sikentáncz Szilveszter néptáncpedagógus , koreográfus és Majorosi Tímea néptáncpedagógus, koreográfus voltak.

Ezúton is megköszönik a gyerekek, fiatalok a támogatóknak, segítőknek, elsősorban dr. Demeter Attila Szentes város alpolgármesterének, akik hozzájárultak sikerükhöz!

(Keller Jánosné)

Hozzászólások