A nők hozták a kötelezőt és a három pontot!

A Csongrád megyei felnőtt női II. osztály bajnoki szezonjának következő mérkőzését rendezték meg április 1-én. A szentesi lányok ezúttal Bordányba utaztak, ahol be is gyűjtötték a kötelező 3 pontot.

Bár a pálya minősége hagyott kívánnivalót maga után, a vendég Szentesi Kinizsi igyekezett alkalmazkodni a körülményekhez. Szentesen ugyan is a műfüves pályán edzenek és játsszák bajnoki mérkőzéseiket, így az egyenletes talajhoz van szokva a csapat.

Az első félidőben kicsit kapkodós játékot láthatott a kb 20 fős nézőközönség. Nem igazán játszottak a lányok, (a talaj minősége miatt) de a 7. percben egy előre ívelt labda megfutásával Bacsa Szimonettának sikerült megszereznie a vezetést a vendég Kinizsinek.

A félidei pihenő után már összeszedettebben játszottak a lányok, de közel sem úgy mint azt egy héttel ezelőtt egy a Bordánynál erősebb együttes ellen. A második félidőben gólt szerzett még Lengyel Lujza és Fülöp Kitti is, valamint az ellenfél is betalált a kapuba.

Egy biztos, a szentesieknek a következő mérkőzésre össze kell szedni minden erejüket, hiszen a bajnokesélyes Kistelek csapatát látják vendégül, április 8-án 11 órakor a Szentesi Pusztai László Sporttelepen.

Bordány – Szentesi Kinizsi 1 – 3

(K:K:)

Hozzászólások