Ovis-olimpia a Klauzálban!
(Képmelléklettel)

Az Ovis Olimpia a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola által kitalált rendezvény. Az idei tanévben már 14. alkalommal került megrendezésre, ami igazából az iskola testnevelés tagozatára vezethető vissza. Az intézmény számára ma is kiemelten fontos az edzett fiatal, mint ahogyan a minden évben kiosztásra kerül a jó tanuló, jó sportoló cím is.

A Klauzál vonzáskörzetéhez tartozó óvodák minden évben játékos, ügyességi sor-és váltóversenyen mérhetik össze erejüket. Az ovisok arcán látszott a büszkeség, amikor az olimpia nyitányaként „bevonultak” a küzdőtérre. Az olimpiát Vargáné Őze Tímea igazgatóhelyettes nyitotta meg.

A versenyszámokban 10 fős csapatok nagycsoportos gyermekek, fiúk lányok vegyesen, képviselik óvodájukat. A rendezvény célja a jó játék és a közös mozgás, jó volt látni a felnőttek és a gyermekek, a legjobb eredmény elérése érdekében történő közös izgulását.

Mindenki nyert, aki részt vett a programon. A mozgás öröme mellett az első három helyezett csapat oklevelet és érmet kapott, ezen kívül emléklapot és ajándékot vihetett óvodájába minden kis versenyző.

Az idén az első 3 helyezés így alakult:
I. Nyolcszínvirág Óvoda – Pillangó csoport
II. Nyolcszínvirág Óvoda – Napocska csoport
III. Rákóczi Ferenc Utcai Óvoda – nagycsoportos óvodásai

Az iskola szinte valamennyi pedagógusa, munkatársa részt vett a verseny szervezésében és sikeres lebonyolításában, voltak szervező testnevelő tanárok, voltak időmérők, voltak az eredmények számvetésében közreműködők, számos Klauzálos diák segítette a kis óvodások szereplését.

Köszönjük az óvónőknek, hogy elhozták ovisaikat!
Kollégák, segítő diákok szervezett munkája eredményeként büszke lehetett a Klauzál, hogy otthont ad egy különleges, városi ovisoknak szóló sportrendezvénynek.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1494383947299424

Hozzászólások