Nemcsak Szentes, hanem a Magyar Táncsport fénylő csillagai
(képmelléklettel)

A Szilver Táncsport Egyesület március 16-án a Páterház Panzió és Étteremben sajtótájékoztatót tartott, melynek során a kiemelkedő teljesítményeket megünnepelték és elismerték.

Szatmári-Nagy Szilvia, a Szilver TSE elnöke adott egy rövid értékelést az elvégzett munkáról.
Elmondta, hogy kemény munkával és sok áldozatvállalással ismét sikerrel szerepelt egyesületük a 2017-é vi Magyar Bajnokságon: 8 bajnoki címet, 4 második helyet, harmadik helyet szereztek. Összesen 17 párosuk végzett a 4-6.helyek valamelyikén.

A Magyar Bajnokságon – az ország valamennyi sportegyesületét figyelembe véve – a Szilver párosai közül állhattak legtöbben a dobogóra!

Egyesületünk már évek óta birtokolja a bajnoki sorozat első helyezését, de az is nagy siker, hogy a gyermektől a felnőtt kategóriáig minden kategóriában indult versenypárosuk,sőt az idén már szenior kategóriában is megmérették magukat.

Az egyesület elnöke megköszönte a versenyzők hozzáállást, az edzők munkáját, a szülők, a szponzorok nélkülözhetetlen támogatását. Külön is megköszönte a helyi önkormányzat támogatását.

Szirbik Imre polgármester gratulált a szép eredményekhez. Hozzátette: sok és kitartó munka, edzés, lemondás van az eredmények mögött, ezért köszönet jár minden sportolónak, ezzel együtt az vezetőknek és az edzőknek is. A ’20 éves Sportváros 2016’ akció sikeréért is sokat vállalt az egyesület – ezt is megköszönte.

Kijelentette: a Szilver TSE nemcsak Szentes, hanem a Magyar Táncsport fénylő csillaga, eredményes klubja, és azt kívánta, hogy ez még sokáig így legyen.

Ezután a legfényesebb eredményeket elérő sportolókat jutalmazta a két vezető edző: László Csaba és Szepesi József.

Elsőként a 9 párosból álló formációs tánc csoportot köszöntötték, akik már tízszeres magyar bajnokok, és legutóbb VB 4. helyezést szerezték!

Jutalmat kapott:
Papp Ádám István – Gál Dalma (kétszeres magyar bajnokok)
Urbán István – Urbán Lilla (háromszoros magyar bajnokok)
Nikita Anikeev – Farkas Bettina (magyar bajnokok)
László Csaba – Páli Viktória (magyar bajnokok)
Süle Zsombor – Szél Anna Csenge
Kosztolányi Elek – Bottyán Blanka
Antal Krisztián – Gál Dalma
Kohon Patrik – Kiss Luca
Cziklin Dusán – Szilágyi Rebeka
Mészáros Bence – Balanescu Liliána
Szabó Ádám – Fábián Anna
Rischák Balázs – Gálfi Petra
Schwart Péter – Lucza Laura
Fodor Norbert Csanád – Vaszi Réka
Bencze István – Prozlik Anna
Gilicze László – Nagy Bálintné
Szőts Dániel – Egresi Melinda Beatrix
Balga Kristóf – Molnár Renáta

Állófogadással, beszélgetéssel zárult a program, majd a sportolók levonultak az egyesület székházában, ahol erőnléti edzésen vettek részt – készülve a következő hazai és nemzetközi megméretésekre.

Képmelléklet: azonnal

Hozzászólások