Nem mosta el az eső a Közlekedésbiztonsági Napot
(Képmelléklettel)

A Szentesi Rendőrkapitányság, a Profi Oktató és Vizsgaközpont és a névadó kereskedelmi cég március 18-án megrendezte az I. Tesco Közlekedésbiztonsági Napot.

A rossz idő miatt minden betervezett programot nem tudtak megtartani, de ennek ellenére sokak találtak maguknak megfelelő és változatos elfoglaltságot.

Az áruház bejárati részénél kerékpáros KRESZ tesztet tölthettek ki, a vállalkozó kedvűeknek un. részeg szemüveg segítségével kellett biztonságosan tájékozódni, autós-motoros szimulátoron próbálhatták ki gyerekek és felnőttek a járművezetési képességüket, bűnmegelőzési társasjátékok álltak rendelkezésre – főként a fiatalok számára. Aki bekapcsolódott a programokra az, az áruház által biztosított kisebb ajándékokkal távozhatott.

A helyszínen jelen volt a Csongrád megyei Rendőrfőkapitányság Készenléti csoportja, hogy tájékoztatást adjon a határvadász szolgálatról, illetve a szakmai képzésükről.

A helyi rendőrkapitányság munkatársai vállalták a kerékpárok ingyenes állapotfelmérését, valamint regisztrációját.

Az egyik fő szervező Kajtár Róbert, a Profi Oktató és Vizsgaközpont vezetője elmondta, hogy természetesen még az idén lesz második ehhez hasonló rendezvény, ott majd – szintén sok más esemény mellett – a motor „kapja a fő szerepet”, és remélik, akkor az időjárás is kedvezni fog.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1487612397976579

Hozzászólások