Mit kell tudni a britekről – angolul
(Képmelléklettel)

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola március 2-án angol nyelvű civilizációs vetélkedőt rendezett 7. osztályosoknak. Az idén első alkalommal, de hagyományteremtő jelleggel szervezték, és nagy örömükre minden városi, plusz a szegvári általános iskola is benevezett.

A háromfős csapatoknak négy feladatot kellett megoldaniuk. Egyebek mellett interaktív számítógépes, és széles témakört felölelő tesztet kellett kitölteniük, vagy angol nyelvű puzzle-szerű játékban kellett helyesen dönteni, de érdekes volt a gyors válaszokat igénylő kérdés-felelek játék.

További érdekesség, hogy a házigazda intézmény 7. osztályos tanulója, Szántó Balázs egy angol nyelvű lógót készített ennek a versenynek.

Végül a győzelmet a Koszta József Általános Iskola csapata nyerte meg. A második helyen a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, a harmadikon a Kiss Bálint Református Általános Iskola csapata végzett.

Az első három helyezett csapat oklevelet, és könyvjutalmat kapott, valamennyi résztvevő csapat oklevelet, a csapattagok tollakat kaptak.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1463039063767246

Hozzászólások