Megújult a Klauzál tornaterme
(Videóval és képmelléklettel)

Befejeződött a Klauzál Gábor Általános Iskola tornatermének felújítása, és március 12-én – stílszerűen – egy kosárlabda tornával avatták fel.

A megjelenteket, köztük Szirbik Imre polgármestert, Bozó Zoltánt, a Csongrád megyei Közgyülés szentesi képviselőjét, Antal Balázs Tibort, Kovács Jánost és Rébeli Szabó Tamás önkormányzati képviselőket dr. Chomiak Waldemár önkormányzati képviselő köszöntötte, aki a helyi Kosárlabda Klubbal közösen kezdeményezte az iskolai tornatermek felújítását.

„Örömteli érzés, hogy mostantól a diákok és a felnőttek,
kosárlabdázók és más sportolók is egy modern, szép, tiszta létesítményben sportolhatnak” – mondta többek között köszöntőjében Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője.

Marossy Gyula, a Szentesi Kosárlabda Klub elnöke elmondta, hogy a tornaterem felújítása során 6 kosárpalánkot szereltek fel, teljesen kicserélték a parkettát, a falakat kifestették, elektromos időmérőt szereltek fel, korszerűsítették a világítást, és még néhány apróbb javítást is elvégeztek.

Elmondta azt is, hogy a felújítás összesen 31 millió Ft.-ba került, és még ezen felül is sokan nyújtottak támogatást. Mindenkinek megköszönte, kiemelve a Metalcom Zrt. és a Legrand Zrt. segítségét. Ezután ünnepélyesen átadta a megújult tornatermet az iskola igazgatójának, Dévay Istvánnak.

Az ünnepet egy U11-es kosárlabda bajnoki tornával tették emlékezetessé. Ezen a helyi fiatalokon kívül a Hódmezővásárhelyi KK és a Szarvasi kosárcsapat küzdött a bajnoki pontokért.

Az első mérkőzésen Bozó Zoltán, Chomiak Waldemár és a Legrand képviselőjen dobták fel a kezdő dobást. Végül a szentesiek nagy pont különbséggel győztek a hódmezővásárhelyi együttes ellen. Az összecsapáson a legtöbb kosarat Romhányi Kitti (Szentes) érte el.

A felújított tornateremben az első kosarat Farkas Nóra (Szentes) dobta.

Tekintsék meg (a cikk alatti) videón: hogyan indult a sportélet a Klauzál felújított tornatermében.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1476307972440355

Hozzászólások