Köszöntötték az elmúlt esztendő legjobb szentesi sportolóit
(Videóval, és képmelléklettel)

A Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban március 3-án rendezték meg a Sportolói Díjátadó Ünnepséget.
A rendezvény alkalmával a Nemzeti Sportváros díjak átadásával ismerte el a 2016. évben kimagasló eredményeket elérő sportolóit.

Az ünnepségen megjelent és díjakat adott át Farkas Sándor országgyűlési képviselő, Szirbik Imre polgármester, Dr. Demeter Attila alpolgármester és Kovács János a Művelődési, Ifjúsági és Sportbizottság elnöke.

Külön köszöntötték a díszvendégeket: Keller József 29-szeres magyar válogatottat, a Ferencváros volt labdarúgóját, Telek András 24-szeres magyar válogatottat, a Ferencváros volt labdarúgóját, Hajtós Bertalan olimpiai ezüst érmes cselgáncsozót és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozót.

Szirbik Imre polgármester ünnepi beszédében beszélt a 2016-ban megrendezett 20-as évforduló sportrendezvény sorozatról. Kijelentette: a nemzeti sportváros eddig is, és ezután is méltóképpen elismeri a sportban kimagasló eredményt elérőket.

A résztvevőket megfelelően ráhangolta a sportolók köszöntésére az Amazinx Team freestyle kosárlabda és breakdance bemutatója. A videón egy részlet a műsorukból:
https://youtu.be/xrQo9taUVts

Ezt követően elismerések átadására került sor. A kitüntettek névsora és indoklás a mellékletben:

„Év sportolója” Bagi Alexandra lett.

„Év parasportolója” címet Sztanó György kapta.

„Év csapata” a Szilver TSE Formációs csapata lett.

„Év utánpótlás edzőjének” László Csabát választották.

„Életműdíj”-ban részesítették: Horvát Zoltánt.

“A gyerekek kedvence 2016” díját Pohl Anette úszóedző kapta.

Állófogadással zárult az ünnepség.

Hozzászólások