Jó idő+jó játék= 3 pont!

Remek időben, folytatta a 2016/2017-es Felnőtt Női Megye II. osztály tavaszi mérkőzéssorozatát a Szentesi Kinizsi csapata. Március 25-én hazai pályán fogadták a lányok a Kiskundorozsma együttesét, akikkel az őszi összecsapáson döntetlent játszottak.

Az első félidőben túl sok lényeges esemény nem történt, a Kinizsi jól szervezett védekezéssel, nem sokszor hagyott teret az ellenfél támadásainak. Végig a hazaiak irányították a játékot. A félidőben gól nélkül mentek szünetre a csapatok.

A második félidő már eseménydúsabban telt, ám az adódott helyzetekhez képest többet is értékesíthettek volna a lányok. A hazai kapufa nem segített és a jó szögletbeadásokat sem sikerült gólra váltani. A 40. percben azonban egy jó szélről érkező passz segítségével Kóbor Klaudia megszerezte a vezetést és ezzel egy kicsit megnyugodhatott a Kinizsi. A második gól a 61. percben érkezett, amikor Antal Éva fejelte a labdát a hálóba, és ezzel beállította a 2-0-s végeredményt.

Úgy tűnik, a szentesi csapat kezd összeszokni és lassan minden játékos megtalálja posztját. Egyre több passzolással, jó helyezkedéssel és kommunikációval beérik az elkezdett munka gyümölcse.

Szentesi Kinizsi – Kiskundorozsma 2-0

(K.K.)

Hozzászólások