A francia szépségipar vezető magyar képviselője
(Hangzó bejátszással)

Tonomárné Dancsó Erika, mesterfodrász március 22-én tájékoztatta a sajtóképviselőit, és a meghívott vendégeket az általa vezetett Szalon legutóbbi történéseit, közeli terveiket.

Dancsó Erika szakmai munkáját leginkább azzal jellemezhetjük, hogy ő az első magyar fodrász, akinek egymást követő két alkalommal is sikerült bejutnia a világ egyik legrangosabb szépségipari versenyének elit 10-es kategóriájába. Ez év februárjában már Magyarország színeit képviselhette.

Szakmai fejlődését már nemzetközi szinten is elismerik: ma már a Haute Coiffure Francaise (szabad fordításban: francia csúcs fodrászok) Közössége magyarországi igazgatójává nevezték ki. Ezt a lehetőséget a jövőben arra kívánja felhasználni, hogy a Párizsban tanultakat minél több magyar kollégájának tudja átadni.

Évente többször továbbképzéseket tart, ahol a Haute Coiffure Francaise Közösség múltját, művészetét, francia stílusú fodrász képviseletét hozza el Magyarországra kollégái számára.

Szakmai munkájának elismerését jelzi továbbá az is, hogy 2017-től a L’oreal Akadémia ID Artist-ja.

A tájékoztatón szó volt a Haute Coiffure Francaise (HCF Trophy), a fodrász szakma csúcsrendezvényéről is, amelyet Párizsban a Louvre dísztermében rendeztek meg. Itt a legnagyobb francia művészeti vezetők mutatják be kollekciójukat egy nagyszabású Show keretein belül.

A versenyen résztvevők munkái, jövőbe mutatóak. Kreatív, egyedi, művészi, időnként extravagáns frizurák készülnek, amelyek új stílust, másfajta dizájnt inspirálnak a divatszakmák tervezőinek. Ebben a különleges és nagy érdeklődéssel kísért versenyen került a legjobb 10-be Tonomárné Dancsó Erika mesterfodrász.

Végezetül bejelentették, hogy a Dancsó Erika Szalon egyedi, új szolgáltatásként – Szeresd Magad! címmel – közösséget épít, amelynek tagjai a Szalon meglévő és népszerű kínálata mellett, a vendégek belső, önfejlesztését is támogatja.

Ennek alapja Bocskay István „Sikerképzés’ programja. A külső szépítése, a belső építése mellett az egészség, a sportos élet ösztönzése a közösség harmadik pillére. Az új szolgáltatás, a hazai szépségipar első modellértékű kezdeményezése, amelytől sokat várnak a létrehozói.

Erre a linkre kattintva meghallgathatja azt az interjút, amelyben Dancsó Erika további részleteket mond el az idei év történéseiről, illetve terveiről:
https://soundcloud.com/user-860612483/dancso-erika

Hozzászólások