Sokszínű programmal búcsúztatták a telet
(Videókkal és képmelléklettel)

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban és környékén február 25-én rendezték meg az I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabált.

Gyakorlatilag négy elemből állt az egész napos program. Az egyik az óvodások és az általános iskolások jelmezversenye, amelyen az idén 18 csoport (9+9) vett részt. A produkciókat az önkormányzat jutalmazta.

A másik a farsangi felvonulás. A sportcsarnoktól, a Klauzál, a Kossuth és a Tóth József utcán át a farsangolók levonultak az Ifjúsági Ház melletti parkba, ahol tűzzel űzték el a telet.

A harmadik elem a szórakoztató rész, melynek keretében fellépett a POM-POM Együttes, a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány zenekara, valamint Freddie és csapata élő koncertje igyekezett a hangulatot fokozni.

És szólni kell a sokszínű és változatos un. kiegészítő programokról, melynek felsorolására azért nem érdemes vállalkozni, mert valaki úgyis kimaradna – de valóban gazdag volt a játék,- a sport- és a gasztronómiai kínálat.

Az újszerűnek ható program kapcsán sokaknak telt vidám hangulatban, napfényes időben február utolsó szombatja – köszönet a szervezőknek.

A linkre kattintva egy pici ízelítőt láthatnak az ovis farsangból:
https://youtu.be/nkzuESEfrzA

Képmelléklet: (kicsit később)

A cikk alatti videón a farsangi felvonulásból láthatnak pillanatképeket.

Hozzászólások