[facebook_video url =”https://www.facebook.com/szentesigyors/videos/1442704145800738/”]

Még 10 nap az első Gyermek Expó-ig
(Videóval és képmelléklettel)

A rendezvény helyszínén, Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban február 15-én sajtótájékoztatót tartottak I. Interaktív Gyermek Expó és Maszkabál várható programjairól.

Szirbik Imre, Szentes polgármestere miközben ismertette az esemény főbb elemeit azt is hozzáfűzte: már ő maga is nagyon várja a farsangot, és reméli, hogy nem csak elnevezésében, hanem tartalmában is kissé megújul.

A karnevál fő szponzora, a (szegedi) Kovács Toyota Szalon képviselője Magyar Márk azt emelte ki, hogy már második alkalommal támogatják a szentesi maszkabált, cégük fontosnak tartja a gyermekprogramok megvalósításának segítését.

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy az I. Interaktív Gyermek Expó keretében számos játékkal, feladattal és nyereményekkel 20 standon várják a gyerekeket és felnőtteket. Köztük lesz katonai bemutató és toborzó, a Tallián Optika szervezésében szemüveg-börze, látvány-sportág bemutatók, éssmég sorolhatnánk.

A gazdag választékkal megjelenő gasztronómiai kínálat között – jótékonysági céllal – árusítják majd a derekegyházi palacsintát; valamint nem maradhat el a már hagyományos szentesi farsangi fánk sem.

A tájékoztatót a Mátéffy utcai Óvoda egyik csoportja jelmezes bemutatóval színesítette. (Ebből egy részlet a cikk alatti videón)

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1442706175800535

Hozzászólások