Lesz híd-felújítás és kerékpárút építés
(Képmelléklettel és hangzó bejátszással)

Szirbik Imre polgármester február 24-én a Szentes Házban aktualitás kérdésekről tartott tájékoztatót, illetve kötetlen beszélgetést.

Elsőként a február 23-i testületi ülésről beszélt, ahol a képviselők elfogadták a 2017.évi városi költségvetést. Ez volt a harmadik olyan költségvetés, amelyet a Fidesz többségű testület alkotott meg. Ez a büdzsé biztosítja a kiegyensúlyozott működést, és választ ad minden olyan kérdésre, ami eddig bizonytalan volt – tette hozzá.

A költségvetés jelentős fejlesztéseket nem irányoz elő, a pályázati lehetőségek ( Területfejlesztési Operatív Program, és a Szerb-Magyar Határon átnyúló pályázatok) függvényében lehetnek beruházások.

Ezt követően a polgármester beszélt a volt Petőfi Szálló felújításának állásáról.(Erről, és a munkák állásáról a Szentesi Gyors-on videó-összeállítást láthat.)

A tájékoztatón Baloghné Berezvai Csilla főkertész beszélt arról, hogy a felújítások nyomán mindent megtesznek azért, hogy minél kevesebb növényzet lássa kárát a munkáknak.

A Szentesi Gyors Szirbik Imre polgármestertől azt kérdezte meg: hogyan áll a Kiss Zsigmond utca és környékének korszerűsítése? Az Eszperantó híd sorsát is tartalmazó választ a linkre kattintva meghallgathatja:
https://soundcloud.com/user-860612483/szirbik-i-kiss-zs-utca-es-kornyeke

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1454862401251579

Hozzászólások