Hölgyek ünnepe

A Rotary Magyarországi Mozgalom március 11-én Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban rendezi meg az országos nőnapi rendezvényét, a Hölgyek ünnepét.

Az egész napon, komplex esemény háziasszonya Jakupcsek Gabriella újságírónő lesz, mellette Pál Ferenc mentálhigiénés szakember ad tanácsokat a résztvevőknek, Béres Alexandra fitnesz világbajnok, Dancsó Erika mesterfodrász és Gila Olga sminkmester tart bemutatót.

Az interaktív előadások, beszélgetések közepette helyi, és térségbeli kézművesek, alkotók munkából kiállítások, vásárok lesznek.

Szentesen február 22-én tartottak sajtótájékoztatót az eseményről, ahol Mészáros Zoltán, a Rotary Magyarországi Körzetének július elsejei hatállyal megválasztott kormányzója ismertette a program célját, jelentőségét, magát a programot.

A Szentes – Csongrád Rotary club elnöke, Nagy Péter Sándor hozzátette: a program nyitott. Az ország bármely rotary clubjának tagjai, sőt a mozgalmon kívüliek is részt vehetnek, a támogatójegy ára 3000.- Ft, a bevételből rotarys célokat kívánnak támogatni.

(Későbbiekben további részleteket ismertetünk.)

Hozzászólások