Újabb összefogás a rászorultak megsegítésére

Antal Balázs Tibor és Chomiak Waldemar szentesi önkormányzati képviselők, a Hajléktalan Segítő Központ, valamint a Szentesi Máltai Szeretetszolgálat kezdeményezésére Szentesen is beindult a „kabát- téli ruha gyűjtési akció.

“Ha fázol, vigyél el egy kabátot. Ha segíteni akarsz, tegyél ide egyet ” jelszó jegyében január 10-én délelőtt már többen hoztak ruhaneműt a Fidesz irodába (Kossuth u. 11.), és az iroda előtt, a buszállomással szemben, már lehet választani meleg ruhaneműt.

Bozóné Ágoston Máriatól, a Szentesi Máltai Szeretetszolgálat vezetőjétől megtudtuk, hogy már több doboz ruhanemű gyűjtöttek a helyszínre, de még várják a felajánlásokat a Kossuth utcai irodába. Biztos abban, hogy lesznek még felajánlások, hiszen „ a szolidaritásnak szép példája volt az eddigi összefogás is”.

Chomiak Waldemar, a helyi önkormányzat Szociális Bizottságának elnöke elmondta, hogy kihűléses tragédiát még nem jeleztek a háziorvosok, de továbbra is szükség van arra, hogy figyelemmel kísérjük embertársainkat, és akinek kell segítség, annak adjuk meg.

Hozzátette: akinek fűtési gondjai vannak, azok azt jelezzék a Bizottságnak, és igyekeznek segíteni ebben is a rászorulóknak.

Hozzászólások