2018-01-20 2018-01-21 23:00 - 01:30

Felsőpárti Söröző

Jókai u. 78.

1999. október 23-án alakultunk Hódmezõvásárhelyen. Az akkori felállás középiskolások és fõiskolások irodalmi színpadából származott, egy közös irodalmi est megrendezése után. Ketten – Fekete Benõ, szólógitár; Török László, basszusgitár, ének – a mai napig is tagjai vagyunk a zenekarnak. Az akkori felállás énekese Fazekas Jani volt, a dobok mögött pedig Andruskó Kristóf ült. Az ötödik tag, Ancsin Gábor 2005.-ig szintén aktív tagja volt a bandának, de megújult életvitele ma már nem teszi lehetõvé a zenélést. A barátságunk azonban örök! A korai próbálkozások és pocsék feldolgozások után, – némi tagcserét is magunk mögött tudva – saját dalok komponálásába kezdtünk a jó öreg heavy metal jegyében. 2001-ig csak vicces zenélgetésnek tûnt, de abban az évben társult hozzánk Kószó Péter, aki egyéni dobstílusával megteremtette a Végletek-karaktert. A kezdeti sikereken felbuzdulva 2002 nyarán stúdiófelvételt készítettünk – 6 dal, 3 nap alatt. Baráti hátveregetés, büszke családtagok, vegyes fogadtatás. 2003 szeptemberében újabb fordulópont: végre kikerültem a mikrofon mögül, és átadtam helyem Szögi Ödönnek ‘Döme’, ami igen remek váltásnak tûnt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ezek után a banda igen népszerûvé vált a helyi fiatalok körében. 2005 tavaszán rögzítettük a Préda címû nagylemezünket, amely már kiforrottabb az elõdjéhez képest, de még mindig volt hová fejleszteni a dalokat. 2006-ban a zenekar megfiatalodott: a gitáros poszton feltûnt Horváth ‘Kacsa’ Laci, akivel új hangzást teremtettünk a régebbi dalokhoz is. Zenei irányvonalunk a kezdeti ‘metálkodáshoz’ képest szélesedett, inkább a ’80-as évek õszinte kõkemény rockzenéjéhez hasonlítható. Szerintem. De a legfontosabb célunk az, hogy amit csinálunk, mindig örömmel töltsön el minket. S ha ez olyasvalami, mely másoknak is tetszik, többet nem is kívánhatunk. Tagok: Ének: Szögi Ödön, Gitár: Fekete Benő, Gitár: Horváth László, Basszusgitár: Török László, Dob: Kószó Péter
facebook.com/vegletek

Asztalfoglalás: 70/884-35-56

A BELÉPŐ egyben tombola is! Sorsolás: 01.00 óra
I. díj: 7 éjszakás, görögországi nyaralás Makrygialos-on.
(az AndromedaTravel Utazási Iroda Fehérvár felajánlásával)
II. díj 35 ezer Ft-os vásárlási utalvány Görög nyaraláshoz..
III. díj 5 ezer Ft-os italkupon.

Asztalfoglalás: 70/884-35-56

Kedves Vendégek!
A rendezvényen való részvételhez megváltott belépő szükséges, mely egyszeri belépésre jogosít fel (kilépés után újabb belépés, új jegy). A Sörözőbe italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt) semmilyen mennyiségben nem lehet behozni, illetve nem lehet kivinni italt, üveget és poharat. Dohányozni a Söröző előtt nem lehet csak az udvarban szabad. Megkérjük a kedves Vendégeinket, hogy az értékeiket (kabát, táska, stb.) a biztonság kedvéért a pultosokkal rakassák be a raktárba (ingyenes). A vendégtérben hagyott értékekért felelősséget nem tudunk vállalni!
Jó szórakozást kíván a Felsőpárti Söröző!

KÖSZI A MEGOSZTÁSOKAT!
5 db, 2 ezer Ft-os italkupont sorsolunk ki, azok között, akik megosztják az eseményt és meghívnak 50 ismerőst a rendezvényre.
Utána a rendezvény alá be kell írni: Megosztás, meghívás.

Ui. Kedves Vendégek, kérem önöket, hogy ne utasítsák el a meghívást, hanem, aki nem szeretne meghívásokat kapni a rendezvényeinkre, kérem, hogy jelezze és akkor a továbbiakban nem fog kapni!

Hozzászólások