Bővebben

2018-08-17 2018-08-20 17:00 - 00:00

RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep

Szeged, Huszár Mátyás Rakpart

🍻 RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep 4.0 🍻
Szeged, Huszár Mátyás rakpart
📆 2018. augusztus 17-20.

🤩 Here comes the #Boooooooom
A galaxis sötét (stout) és világos (ale) oldalának sörfőző-lovagjai augusztus végén Szegeden csapnak össze! Jön a régió legnagyobb #CraftBeer őrülete, a RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep 4.0, az Államalapítás Ünnepével karöltve!

Amiért imádni fogod az idei Rakpartfesztet 😎

🍺 Bestiális #CraftBeer választék: a laza lager-ektől a kesernyés ale sörökön át a legzúzósabb, kávébarna stout és porter csodákig nálunk mindent megtalálsz… egy valamit kivéve: a vacak, agyonvizezett ipari söröket 😉 A szervezés még javában zajlik, de már most látszik: ekkora választékkal szegedi sörfesztivál még nem durrantott!

🍔 Full-Full extrás #StreetFood: Szegedre csábítottuk a Gerilla Gourmet – kulináris Rock ‘n Roll nagyágyúit, támadnak a füstös BBQ csodák, a harcore hamburgerek és az utcai gasztro fenegyerekei!

🎆 Fergeteges hangulat, extravagáns programmokkal: a 2018-as Államalapítás Ünnepén a Szegedi Városkép és Piac jóvoltából meseszép tűzijáték show kápráztat el, miközben a galaxis legfinomabb kézműves söreit kóstolgatod…. jól hangzik, ugye? És a legjobb: ha csápolni támad kedved, várnak a RakpartFeszt nagyszínpad élő koncertjei, playback és bóvli-mentesen!

🎊 SZEGED lesz a Világ Közepe… már megint 🎊

#Juteszünkbe 😉 Ezen a fesztiválon nincs belépő. Bújtatva, kötelezően megvásárolandó üvegpohár képében sem 😉 Nincs idegesítő feltöltő-kártyás huzavona. Nincs semmi kötelező ökörség.

Csak TE és Magyarország legjobb kézműves sörei, a galaxis legszeretnivalóbb városában, a Tisza partján! 🌞

🔜 Hamarosan jövünk a részletekkel, programokkal!

Nyomj egy ott leszek gombot + hívd meg a sörimádó cimborákat is!

Hozzászólások