2018-02-17 2018-02-18 22:00 - 03:00

Felsőpárti Söröző

Jókai u. 78.

Rákász Béla vagyok, a „LEGENDÁS” DJ, SHOWMAN, aki fehér kesztyűjében már végig pantomimezte a világot, Szentes-Siófok-Budapest-Las Vegas-t oda- vissza! Szerintem csak kétfajta zene létezik: A JÓ és a rossz, de rosszat én nem játszok!
Aki kíváncsi a különbségre, megmutatom!
STARS, MUSIC, RETRO & NEW!
facebook.com/pages/Rákász-Disco/210384682438127
retrodisco.net/rakasz.htm

Asztalfoglalás: 70/884-35-56

A BELÉPŐ egyben tombola is! Sorsolás: 01.00 óra
I. díj: 7 éjszakás, görögországi nyaralás Makrygialos-on.
(az AndromedaTravel Utazási Iroda Fehérvár felajánlásával)
II. díj 35 ezer Ft-os vásárlási utalvány Görög nyaraláshoz..
III. díj 5 ezer Ft-os italkupon.

Kedves Vendégek!
A rendezvényen való részvételhez megváltott belépő szükséges, mely egyszeri belépésre jogosít fel (kilépés után újabb belépés, új jegy). A Sörözőbe italt (alkoholt és alkoholmenteset egyaránt) semmilyen mennyiségben nem lehet behozni, illetve nem lehet kivinni italt, üveget és poharat. Dohányozni a Söröző előtt nem lehet csak az udvarban szabad.
Megkérjük a kedves Vendégeinket, hogy az értékeiket (kabát, táska, stb.) a biztonság kedvéért a pultosokkal rakassák be a raktárba (ingyenes). A vendégtérben hagyott értékekért felelősséget nem tudunk vállalni!
Jó szórakozást kíván a Felsőpárti Söröző!

KÖSZI A MEGOSZTÁSOKAT!
5 db, 2 ezer Ft-os italkupont sorsolunk ki, azok között, akik megosztják az eseményt és meghívnak 50 ismerőst a rendezvényre.
Utána a rendezvény alá be kell írni: Megosztás, meghívás.

Ui. Kedves Vendégek, kérem önöket, hogy ne utasítsák el a meghívást, hanem, aki nem szeretne meghívásokat kapni a rendezvényeinkre, kérem, hogy jelezze és akkor a továbbiakban nem fog kapni!

Hozzászólások