Hírek

29 június 2019

Bővebben

Nem szól az éterben tovább a Rádió 451

Írta: ekkor: 29 június 2019

Nem szól az éterben tovább a Rádió 451!

Az alábbi közlemény olvasható a Rádió 451 facebook oldalán:

Kedves Hallgatóink!

A Rádió451 egy időre nem lesz hallható, a sugárzás ezen a frekvencián megszűnik.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy “iskola rádióból” egy valódi rádió alakult ki, mely eredményt a hallgatottsági adatok is alátámasztják. Sokan megszerettek bennünket, mely legfőképpen a fáradhatatlan kollégáknak, szerkesztőknek köszönhető, akik energiát nem kímélve keresték a közönség óhajait, vágyait és végül meg is találták azt.

Köszönöm minden egyes kollégának, hallgatónak, Facebook olvasónak, kommentelőnek, betelefonálónak, minket elutasítóknak és minket szeretőknek, hiszen mindenki hozzátett ahhoz, hogy fejlődjünk, tanuljunk.

Külön köszönet jár Bozó Zoltánnak, aki a rádió megalapításában nagy szerepet vállalt és ugyancsak külön köszönet jár Szirbik Imre polgármester úrnak, aki idővel elfogadta és támogatta is jelenlétünket. Nélkülük nem jött volna létre ez a produkció, köszönöm szépen!

Kiemelt köszönet és elismerés jár Molnár Balázsnak és csapatának, akik egy frenetikus rádiót hoztak létre, egy mesterművet tettek le az asztalra, azaz szórtak ki az éterbe. Jól szólt, MolnárBé! Remélem fogunk még együtt dolgozni, egymásról hallani…

Legvégül minden általunk megbántott embertől bocsánatot kérek magam és Kollégáim nevében is, rossz szándék biztosan nem vezérelt bennünket sohasem.

Kedves Mindenki!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Muhari Márton

Ps: A Facebook oldalunk nem szűnik meg, hírekkel, újdonságokkal fogunk szolgálni, egy ilyen jó közösséget bűn lenne feloszlatni

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Bővebben

28 június 2019

Bővebben

25 évvel ezelőtt lettek világbajnok …

Írta: ekkor: 28 június 2019

25 évvel ezelőtt lettek világbajnok

A Magyarország – Hollandia ma esti Hajós Alfréd Sportuszodában megrendezett női vízilabda-mérkőzés előtt a 25 éve 1994-ben, Rómában világbajnoki győzelmet arató világbajnok lett magyar női nemzeti együttest köszöntötték, amelynek a szentesi Tóth Gyula volt a szövetségi kapitánya, de több Kurca-parti játékos is volt a keretben.

www.szentesimozaik.hu
Vízisportok|23

Bővebben

28 június 2019

Bővebben

Mi legyen a neve a Hősök erdejének új …

Írta: ekkor: 28 június 2019

Mi legyen a neve a Hősök erdejének új sétányának?

Ha van ötlete írja meg kommentben!

A felhívás: Szeretnénk a tisztelt lakosság segítségét kérni abban, hogy elnevezhessük a Hősök erdejében kialakított új sétányt. Ugye az erdő, mint közösségi és szabadidős tér egy folyamatos megújulásban van, ám létesítésének eredeti okát sem szeretnénk elfelejteni, így azt a jelleget is szeretnénk megőrizni, mely az első világháború hőseire, városunk elesett fiaira emlékeztet. Ezért kérnénk, hogy segítség munkánkat javaslataikkal, hogy megtalálhassuk a legideálisabb nevet.

Köszönettel: Dr.Chomiak Waldemar Szentes Kertvárosi Önkormányzati képviselő

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Videók|40

Bővebben

27 június 2019

Bővebben

Szerb – Magyar est …

Írta: ekkor: 27 június 2019

Szerb – Magyar est

Topolya és Szentes testvérvárosi kapcsolatának 50 éves évfordulója alkalmából a szerbiai Kodály Zoltán Magyar Művelődési Központ Cirkalom Néptáncegyüttese és a Vuk Karadzic Szerb Művelődési Központ tánccsoportja látogattak el Szentesre, hogy közösen ünnepeljük meg a félévszázados testvérvárosi kapcsolatot.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Egyéb előadások|28

Bővebben

27 június 2019

Bővebben

Köszönjük a támogatást

Írta: ekkor: 27 június 2019

Köszönjük a támogatást!

A Koszta József Általános Iskola Szülői Munkaközössége 2019. június 27-én a képviselő-testületi ülés elején mondott köszönetet azoknak a képviselőknek, akik támogatták az első Koszta Piknik rendezvényt.

A rendezvényen készült képekkel köszönték meg a diákok a támogatást, Szirbik Imrének, Antal Balázs Tibornak, Szabó Zoltán Ferencnek, Dr. Demeter Attilának, Dr. Chomiak Waldemarnak és Kiss Csabának.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Bővebben

27 június 2019

Bővebben

ActiveGirls tábor Szentesen …

Írta: ekkor: 27 június 2019

ActiveGirls tábor Szentesen

Újabb állomásához érkezett a „Lányok sporttevékenységének és testmozgásának támogatása – (ActiveGirls)” című HUSRB/1602/32/0032 kódszámú projekt!

Az Interreg–IPA Magyarország–Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program révén az Európai Unió által társfinanszírozott projekt keretében 5 napos regionális sporttábor megvalósítására kerül sor Szentesen 2019. július 01. – július 05. között, 7-15 éves lányok részére.

A résztvevők olyan sportokkal ismerkedhetnek meg, mint a kosárlabda, evezés, kézilabda, vívás, tánc, tollaslabda stb.

Jelentkezni személyesen Sallai Zsuzsannánál lehet a dr. Papp László Városi Sportcsarnok portáján.

Információ: +36-20/346-9441

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29

Bővebben

Bővebben