Mezei futóverseny Szentese

Több, mint százan vettek részt az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred mezei futóversenyén Szentesen, amely egyben előválogatás is volt a Magyar Honvédség mezei futóversenyére, amelyet áprilisban rendeznek meg az MH 54. Veszprém Radarezrednél.

A jelentkezők három versenyszámban (3000 m-es gyakorló öltözetes, a 6000 m-es sportöltözetes és 4x 1000 m-es fegyveres váltófutás) korosztályok és nemek szerinti kategóriákban mérhették össze teljesítményüket.

A 6000 méteres sportöltözetes futás egyéni női abszolút kategóriában Bencze Annebella közkatona győzött, míg a 35 év feletti korosztályban Gyergyádes Mária szakaszvezető, a 40 év felettiek között pedig Pataki Zsuzsanna szakaszvezető lett az első. A férfiak között egyéni abszolút kategóriában Gajda Gábor szakaszvezető, a 35 év feletti korosztályban Horváth Csaba zászlós, míg 45 év felett Miskolczi Károly őrmester végzett az élen. A férfi csapatok közül a Hídépítő Zászlóalj (Bernátsky László zászlós, Korsós Sándor főtörzsőrmester, Szilágyi Csaba főtörzsőrmester, Varga István törzsőrmester összeállítású csapata) bizonyult a legjobbnak.

A 3000 m-es gyakorló öltözetes futás női egyéni kategória abszolút győztese Csonka-Kovács Adél hadnagy lett, míg a 35 év feletti korosztály győztese Annus Gyöngyi szakaszvezető lett. A férfiak abszolút kategóriájában Klement László őrvezető lett az első, a 35 év feletti korosztályban Kovács Norbert őrvezető győzött. A férfi csapatok közül a Műszaki Építő Század futói (Dif Ádám őrvezető, Gregóczki Dániel őrvezető és Ambrózi Ádám közkatona összetételű csapat) nyertek.

A 4×1000 méteres fegyveres váltó futás női kategóriájának győztese a Víztisztító Század csapata (Táborosi Henrietta őrmester, Egri-Ottlecz Natália szakaszvezető, Lőrincz-Csoma Hajnalka őrvezető és Kiss Alexandra Zsófia közkatona) lett. A férfi csapatok közül pedig a Hídépítő Zászlóalj bizonyult a legjobbnak (Sebők István őrvezető, Deák Dávid őrvezető, Csaja Dániel őrvezető és Palatinusz Zoltán közkatona).

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk a kiváló teljesítményhez!

www.szentesimozaik.hu

Forrás: https://www.facebook.com/MH-37-II-R%C3%A1k%C3%B3czi-Ferenc-M%C5%B1szaki-Ezred-158548457925645/?ref=br_rs

Hírek|29

Hozzászólások