Adventi gyertya gyújtás Szentesen

Kérjük, ünnepeljen velünk és családjával. Látogasson ki advent vasárnaponként a Kossuth térre, a Karácsonyi vásárba az ünnepi gyertyagyújtásra.
2018. december 2-án 16 órakor, advent 1. vasárnapján nyílik a városi karácsonyi vásár a Kossuth téren, majd ugyanott az adventi koszorúnál Simon Mátyás a Református Nagytemplomi Egyházközség segédlelkésze mond ünnepi beszédet és az egyházközség műsora színesíti a rendezvényt.

2018. december 9-én 16 órakor, advent 2. vasárnapján Veres-Ravai Réka evangélikus lelkész ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. A műsort a Kiss Bálint Református Általános Iskola tanári kórusa adja.

2018. december 16-án 17 órakor, advent 3. vasárnapján Gilicze Andrásné református lelkipásztor mond ünnepi beszédet és a Felsőpárti Református Egyházközség műsora színesíti a rendezvényt.

2018. december 23-án 16 órától, advent 4. vasárnapján Dr. Gruber László katolikus plébános ünnepi gondolatait ismerhetjük meg. Az ünnepre hangolódást a Szent Anna Katolikus Egyházközség műsora segíti.

Hozzászólások