JÖVŐNKÉRT MOSOLY
Alapfokúból a főiskolára

Bíró Lujzi 4 éves volt mikor eljött a Jövőnkért Alapfokú Művészeti Iskolába, Keller Nóra táncpedagógushoz balett órára. Hamar eldöntötte: “Nóra néni én olyan leszek mint Te!”.

Teltek az évek Lujzika hűségesen járt az órákra (később) Rózsa Miklós táncpedagógushoz is, aki szintén felismerte és szakmai tudásával segítette a kicsiny tehetséget. Kedves légies alkata, finom, fegyelmezett mozdulatai, hatalmas önfegyelme fejlett érzelmi intelligenciát sejtetett. A tánchoz pedig nagy tehetséget.

Bejelentjük az örömhírt: Bíró Lujzika a Magyar Táncművészeti Főiskola balett tanszakos hallgatója lesz szeptembertől. A szigorú, hét-szűrős felvételin a tőle megszokott hihetetlen, szinte korát meghazudtoló önfegyelemmel ment végig, és azon kevesek közé került, akik felvételt nyertek.

Gratulálunk Lujzika, kövesd az álmaidat továbbra is! Édesanyjának aki mélységesen átérzi kislánya vágyait és segíti, támogatja fáradhatatlanul, pedig sok erőt, hogy így távolból is tudja óvni, segíteni Lujzikát! Nem lesz könnyű feladat… de együtt meg fogják oldani!

(Keller Rita igazgató)

Hozzászólások