Vereség a Dunaújvárostól
(Videóval és képmelléklettel)

Női vízilabda OB I. felsőházi középszakaszának 5. fordulóját rendezték meg január 7-én, melynek keretében a szentesi együttes a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játszott, és papírforma vereséget szenvedett:

Hungerit-Szentesi VK–Dunaújváros 9–17 (2–3, 3–6, 4–4, 0–4)
Gólszerzők: Kövér-Kis 3, Tóth Cs. 2, Szabó K., Pantovic, Hevesi, Farkas, ill. Szilágyi 7, Gurisatti 3, Garda 2, Menczinger 2, Horváth B., Somhegyi, Luka

Negyvenöt nap szünet, november 23. után folytatódott a női bajnokság felsőházában a küzdelem. A pontszámok alapján a bajnoki címre pályázó Fejér megyei csapat magabiztosan nyert, különösen a negyedik negyedtől kezdve, amikor szétesni látszott a hazai gárda.

Betegség és egyéb okok miatt nagyon „kicsi” volt a szentesiek kispadja, éls kontrasztot mutatott az ellenfél teljes létszámával szemben. A mérkőzés második felében megmutatkozott a két csapat játéktudása közti különbség.

Első alkalommal a mérkőzést követően sajtótájékoztatót tartottak, melyen Dunaújvárosi részről Mihók Attila edző és Gurisatti Gréta, Szentes részéről Tóth Gyula edző és Hevesi Anita csapatkapitány vett részt.

Töth Gyula többek között így fogalmazott: nem a Dunaújváros ellen kell várni a győzelmet, azt mi még nem tudjuk …”

Videó a tájékoztatóról:
https://youtu.be/-DISL8gXVSA
(Hangminőségért a szervezők nevében is elnézést kérünk.)

Képmelléklet: azonnal

Hozzászólások