Tisztelt Hölgyek!

A szentesi Mammográfiás Szűrőközpont minden hónapban egy szombati napon Rendkívüli Mammográfiás Szűrőnapot tart, azon Hölgyek számára, akik a kijelölt időpontban nem tudnak megjelenni munka-, egészségi állapot, illetve más elfoglaltság miatt.

A legközelebbi rendkívüli szűrés JANUÁR 28-án lesz, várják azokat a Hölgyeket, akik 45-65 év között vannak, 2 évnél régebben-, vagy még egyáltalán nem jártak ilyen vizsgálaton.
A rendkívüli szűrőnapon reggel 7:30-12:30-ig, illetve 13:00-14:00-ig várják a Hölgyeket!

A meghívólevelet mindenkinek névre szólóan postázzák. Minden megjelenő Hölgynek ajándékkal kedveskedünk (1 főre szóló 1 alkalmas fürdő belépővel).

Amit még érdemes tudni!

2013 novemberében Uniós támogatással 532 ezer euróból, azaz körülbelül 160 millió forintból alakítottak ki új mammográfiás szűrőközpontot a Dr. Bugyi István kórházban.

Az új digitális berendezéssel az emlőben kialakuló elváltozásokat nagyobb pontossággal, korábbi stádiumban lehet felismerni. A korai felismeréssel és az időben elkezdett terápiával felére csökkenhet az emlőrák okozta halálozások száma.

A korszerű berendezésnek köszönhetően a vizsgálat a korábbiaknál kisebb kényelmetlenséggel és kevesebb sugárterheléssel jár a páciensnek

Hozzászólások