„Szülessen minél több gyermek!”
(Képmelléklettel)

A helyi önkormányzati képviselőknek az elmúlt esztendőben – már második alkalommal – egy millió Ft. állt rendelkezésükre, hogy az általuk fontosnak ítélt közösségi célokra fordítsák az összeget.

Kovács János képviselő ebből egy jelentős összeget szánt arra, hogy a körzetében született gyermekek családját a gyermeknevelés indításához szükséges ajándékkal köszöntse.

Az előző évben 15 gyermek született a körzetében, és mindenki kapott ajándékot. Az elmúlt esztendő végén született Gránicz Imre és Gere Nikoletta INEZ nevű gyermeke, őket január 11-én látogatta meg a képviselő, és vitte le ajándékát. A család nagyobbik lány gyermeke a Damjanich utcai óvodába jár. Ezúttal az ajándék csomagon kívül egy évi újság-előfizetést is kapott a család.

Kovács János elmondta: fontosnak tartja, hogy minél több gyermek szülessen (a körzetében is), minél többen vállalják a gyermeknevelés sokszor (anyagilag sem) nem könnyű feladatát. A kezdeményezésével, egy személyi lehetőségeivel ezt a folyamatot igyekszik elősegíteni a jövőben is.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.607130046119021.1073741847.100004660936625&type=3

Hozzászólások