Mozgalmas napok a Szilver TSE életében
(Videókkal és képmelléklettel)

A Szentesi Szilver TSE legjobb táncosai teljes erővel készülnek a február 4-5-én, és 18-án tartandó Magyar Bajnokságra, melyet Szigetszentmiklóson rendeznek.

Ennek keretében kétnapos intenzív edzőtábort tartottak január 21-22-én annak a mintegy 25 párnak, akik indulnak a bajnoki címért. Fogalmazhatunk így is, hiszen tavaly 14 első helyet, és több dobogós helyet is szereztek táncosaik. Az „ismétlés” érdekében viszont kemény munkára van szükség, ezért szervezték egybe az edzéseket.

Az egyesület tanárai (László Csaba, Németh Anikó, Papp Balázs) mellett olasz tanárok is segítették a munkát Benedetto Capraro és párja a szintén Olaszországban élő Tóth Orsolya.

A foglalkozásokat a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban és a Dózsa-házban tartották. A fizikai alapozáson nagyrészt már túljutva, jelenleg már a finomításon dolgoztak: gyakorolták – egyebek mellett – a testmunkát, a dinamikai váltásokat, a karakterisztikát. Csiszolták a zeneiséget valamint a vonalak és pózok harmóniáját.

A jó hangulatban folyó, de komoly erőpróbát (is) jelentő tábort követően folytatják az edzésmunkát, bízva az újabb sikeres szereplésben.

Videó: https://youtu.be/zOqZKy1y_5U

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1417866798284473

Hozzászólások