Megújul a télbúcsúztató karnevál

Többek között ez hangzott a Télbúcsúztató Karnevált előkészítő sajtótájékoztatón január 17-én, a Szentesi Közös Önkormányzat konferencia termében. Jelen voltak a fő szervezők: a hivatal marketing csoportja, a Művelődési Központ és a dr. Papp László Városi Sportcsarnok képviselői.

Szirbik Imre polgármester bevezetőjében arra hívta fel a figyelmet, hogy megmaradnak a jónak ítélt programok, és lesznek újítások is.

Mák Viktória a hivatal marketing referense a megújulásról beszélt. A városi farsangon lesznek hagyományos elemek, viszont újdonságként megrendezik a gyermek-expót, amely alapvetően azt a célt szolgálja, hogy a gyermekek interaktív módon megismerhessék a szabadidő eltöltésének számos, hasznos lehetőségét.

Persze az idén is lesz óvodás és általános iskolás jelmezverseny (már lehet jelentkezni Rácz Angélánál a Művelődési Központban), karneváli felvonulás, farsangi tábortűz, ismét eljön a „városnéző” kis-vonat (ingyenes lesz), a csarnok előtti téren széleskörű gasztronómiai kínálat várja a vendégeket.

A programokat a sportcsarnokban koncertek zárják. A sztárvendéget csak később kívánják nyilvánosságra hozni, ami biztos: Seres Antal és növendékeit, valamint a Pom-Pom együttest is láthatják, hallhatják a nap folyamán.

És végül a Télbúcsúztató Karnevál időpontja: február 25.

(További részleteket későbbre ígértek.)

Hozzászólások