Kiegyensúlyozott évet zártak a horgászok
(Képmelléklettel)

A szentesi Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület évi rendes közgyűlését január 29-én tartotta meg az Ifjúsági Házban.
A meghívóban kiírt kezdési időpontra még nem volt meg a fórum határozatképessége, az újra összehívott közgyűlésnél pedig a megjelentek számától függetlenül határozatképes volt (alapszabályzat).

Kiss Csaba vezette a közgyűlést. Elsőként megállapította, hogy a második alkalommal összehívott tanácskozásra 100 írták alá a jelenléti ívet megválasztották a jegyzőkönyvvezetőt, az azt hitelesítőket. Köszöntötte a vendégeket, köztük Szirbik Imre polgármestert.

Ezt követően Kalamusz Endre megtartotta elnöki beszámolóját. Többek között szólt az 2016-os év eredményeiről, fejlesztéseiről. A taglétszámuk 1100 feletti. A fogási naplók vezetésével kapcsolatban vannak gondok. A partok menti önkéntes szemétgyűjtésben még mindig csak kevesen kapcsolódnak be.

Baranyi László gazdaságvezető beszámolt 2016. évi gazdálkodásról. Egyebek mellett elmondta, hogy 10 millió Ft. értékben telepítettek halat, az idén pedig várhatóan 13 millióért. Ezután ismertette a 2017.évi pénzügyi tervet.

Ezt követően beszámolt az egyesület horgászmestere, ifjúsági felelőse,a versenyszakosztály vezetője, a Fegyelmi Bizottság és a Felügyelő Bizottság.
A jelenlévők a beszámolókat jóváhagyták.

Bár még a tavalyi közgyűlésen szavazták meg, de az idén 2000 forinttal emelkedik a horgászengedélyek ára.

A hozzászólások a csónakhasználathoz, a környezetvédelmi munkákhoz, az extrém időjárás okozta vízminőség alakulásához kapcsolódtak.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1424941920910294

Hozzászólások