Birkózó eredmények
(Képmelléklettel)

A jelentősnek elkönyvelt havazás ellenére a dr. Papp László Birkózó SE fiataljai két megmérettetésen is részt vettek a hét végén.

Az Érdi Spartacus SC szervezésében január 14-én rendezték meg az Érd Kupa Nemzetközi Meghívásos Lakatos Gábor Emlékversenyt, amelyre meghívást kaptak a szentesi birkózók is. Az egyesület három versenyzővel nevezett. – és két érmes helyezést ért el.

Cseh Balázs határozott birkózással végig koncentrálva első helyen végzett, Cseh Tamarának egy kicsit már nehezebb dolga volt, legfiatalabbként a mezőnyben, a tudása a harmadik helyre volt elég.
Vajda Szebasztiánnal nem igazán volt kegyes Fortuna, a tavalyi magyar bajnokkal és a szerb bajnokkal hozta össze a sors, ami jelenleg még nagy falatnak bizonyult, de reméljük már nem sokáig.

Békéscsabán rendezték meg az általános iskolák grundbirkózó diákolimpiájának elődöntőjét. Szentesről a Koszta József Általános Iskola nevezett. Sajnos a nagy havazás miatt – ami télen nem meglepő -, több szülő nem engedte el a gyerkőcöt versenyezni, így kissé hiányosan tudtak nekivágni a versenynek.

Csapatonként öt főnek meg kellett lenni. Sajnos lányaink csak négyen voltak, de nem volt köztünk jó matekos csak a kísérő tanár néni, aki szemet hunyt az elszámolás felett. A fiúknál többen egy súllyal nagyobb csoportban indultak, hogy ne legyen sok üres hely.
Mindkét csapat a 6. helyen végzett, a gyerekek sokszor magukat túlteljesítve próbáltak helytállni.
Képek.
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1409749432429543

Nagy GRATULÁCIÓ a tegnapi napon versenyzett gyerekeknek.

(Mazula Erik)

Hozzászólások