Az év első szentesi babája – szarvasi
(Képmelléklettel)

A 2017-es esztendő első szentesi újszülöttjét, Kovács Lilien Annát január 3-án köszöntötte Szirbik Imre, Szentes polgármestere.

Pontos és még sem pontos az első mondat, hiszen 2017. január 1-én 21 óra 16 perckor a szentesi dr. Bugyi István Kórházban, az esztendő első gyermekeként született meg Kovács Lilien Anna, szarvasi lakos, szarvasi szülők gyermeke.

Ezek után természetes, hogy az újszülöttet és a boldog édesanyát és édesapát a Kurca-parti polgármester mellett, Hodálik Pál, Szarvas város alpolgármestere is köszöntötte.

A jókívánságok után Szirbik Imre a gyermeknek és szüleinek ajándékokat adott át, Hodálik Pál ajándékokat, és egy 50 ezer Ft. értékű babakötvényt nyújtott át. Egy nagy maci kíséretében csatlakozott az ajándékozókhoz Dr. Szilágyiné Kádár Irén, a kórház ápolási igazgatója is.

Kovács Lilien Anna 3380 grammal született, édesanyjával együtt teljesen egészséges. Szarvasi otthonukban már várja Natasa, a 19 hónapos nővére, és Noel, ötéves fiú testvére (valamennyien a szentesi kórházban látták meg a napvilágot).

Az édesapa, Kovács Mihály az egyik nagy húsipari cég szarvasi egységénél raktárvezető, és már mindent előkészített a család új tagjának érkezéséhez, aki január 4-én már a holt-Körös menti családi otthonában éli életét.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=1391550557582764

Hozzászólások